אנגלית English מידע עדכני - RSS facebook
   
   
הפוך לדף הבית
עדכונים מיקצועיים
קורסים
חוזר מנכל
מכרזים
גלריית תמונות
עיתון מפתח העיר
סביבתון
הפורום ה 15
אריה מצליח מונה לתפקיד מנכ"ל החברה לאוטומציה
מפרסם: דוברות, פורסם בתאריך

לאחר תהליך איתור ארוך אישר דירקטוריון החברה לאוטומציה, בית התוכנה הפועל ברוב הרשויות המקומיות בישראל, את מינויו של אריה מצליח לתפקיד המנכ"ל הבא של החברה.

מצליח (52) כלכלן במקצועו, שימש ב- 4 השנים האחרונות כסמנכ"ל, ככלכלן הראשי וכמנהל מערכות המידע של מרכז השלטון המקומי בישראל - הגוף היציג של כל הרשויות המקומיות העירוניות בארץ.

במסגרת תפקידו במרכז השלטון המקומי, עסק בין השאר, בריכוז עבודת המטה בנושאים פיננסיים הנוגעים לרשויות המקומיות בישראל ובהם  מאבק השלטון המקומי להגדלת מענקי האיזון, המשא ומתן עם משרד האוצר להסדרת יחסי הגומלין בין הרשויות המקומיות לתאגידי המים, תקצוב הסכמי שכר ברשויות המקומיות, יישום תקציבי של חוקי הגנת הסביבה ברשויות המקומיות, ייצוג הרשויות המקומיות מול משרד החינוך בנושאים פיננסיים כמו קבלת פיצוי על שחיקת תקציבי הסעות התלמידים, שיפוי הרשויות המקומיות בגין תוספת העלות הנובעת מהסכמי השכר "אופק חדש" ו"עוז לתמורה", פרוייקט מחשוב לשכות הרווחה ועוד.

מצליח, הוא אלוף משנה במילואים יוצא מערך הכלכלה והתקציבים של צה"ל, מילא בעבר תפקידים בכירים בתחומי התקצוב, התכנון השכר והמידע ביחידת היועץ הכספי לרמטכ"ל, במשרד הביטחון ובזרוע היבשה. בנוסף ריכז מצליח במשך כשנתיים את הסיוע התקציבי הממשלתי לקרנות הפנסיה הוותיקות במסגרת חברת "עמיתים" הפועלת בהנחיית משרד האוצר.

הוא בעל תואר ראשון בכלכלה מהאוניברסיטה העברית ותואר שני מאוניברסיטת תל אביב ובעל ידע וניסיון רב במערכות מידע ניהוליות.

 

 

שלח לחבר הדפס    
עדכוני כלכלה ותקציב
סימולטור חשבון מים
הצעת חוק העיריות - נוסח מעודכן
החברה לאוטומציה במנהל השלטון המקומי

 
אודות האתר